Инвестиране в покупка на нов дом директно от строителя - Woosley.eu

Покупка на нов дом директно от строителя

Идеята за закупуване на чисто нов дом може да е изкушаваща. Няма да наследите нечий износен килим или напукани стени. Ще получите жилище, което е съобразено с най-новите тенденции в дизайна и строителството и е готово за нанасяне. В следващите редове, можете да прочетете защо покупката на жилище директно от строителя е правилния ход.

Вие сте първи собственик

Като първи собственик на жилището, няма да се притеснявате за следи, ремонтни дейности и износени мебели, например, което може да се открие в старо жилище.  Почти Ви е гарантирано, че не съществуват „стигми“ като убийства, самоубийства или незаконни дейности(да, и това сме виждали).

Наблюдавате отблизо целият строителен процес

Много хора изпитват огромна радост от това да гледат как се строи следващият им дом.  Те често минават покрай него, проверяват го, инспектират го и виждат всички различни етапи на процеса.  За някои това е радост и удоволствие. А практичната част е, че винаги можете да кажете съображенията си на строителя.

 

Модерни довършителни работи и енергийна ефективност

Наблюдава се знчително подобряване на качеството на новото строителство(разбира се винаги има и изключения). Архитектите проектират по най-модерни практики и изпозлват най-модерни материали. Енергийната ефективност на новите сгради е много по-добра от тази на старите.

 

Прочетете също: 10 начина да спестите при строителство на къща

 

Купувате под пазарна стойност

Предлагат ли някои строители домове за по-малко, отколкото можете да намерите на пазара в момента? Понякога това може да е така, но друг път може да намерите обратното. Задавайте всички въпроси от самото начало към строителя, така че ще можете да сравните условията и цените от самото начало.

 

Доверените строителни инвеститори строят качествено, спазват срокове и изпълняват коректно условията на договора. Това са трите опорни точки, които трябва да Ви водят, когато търсите строителна фирма за новото си жилище.

 

Ние от Воослей имаме строим енергийно ефективни, модерни и качествени жилища. Може да се свържете с нас и ще отговорим на всички въпроси. 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации