Строим домове, не просто къщи

Кои сме ние

Воослей е семейна строителна компания с основен фокус инвестиции в многофамилни жилищни сгради и строителство на еднофамилни жилищни сгради за частни инвеститори. 20 годишният ни показа, че когато става дума за покупка на апартамент или строителство на къща, клиентите търсят само и единствено най-доброто. Затова ние влагате ум и душа във всеки един проект. Само така можем да задоволим високите изисквания на нашите клиенти.

Какво правим

От проектиране и строителство до интериорен дизайн, ние сме тук, за да Ви построим дом. Благодарение на добрата ни репутация, като надеждна и коректна фирма, успяхме да изградим успешни сътрудничества с архитектурни бюра, дизайнерси студиа, подизпълнители и снабдители. Нашите високи стандарти към всяка една партньорска фирма, ни помогнаха да отсеем най-добрите и да работим с тях. Вследствие на това ние  успяваме да работим из цялата страна.

В какво вярваме

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Коректност

Професионализъм

Качество

Устойчивост

Нашата визия

Знаем колко изморително, объркващо и трудоемко може да бъде строителството на къща или покупката на апартамент. Нашата цел е да го направим по-лесно и по-приятно за Вас. Това го постигаме чрез комплексната услуга, която предлагаме. За да сме максимално прозрачни, ще получите достъп до апликацията ни за мениджмънт, откъдето ще можете да следите стъпка по стъпка какво правим. Всеки ден ще получавате обновена информация и актуални снимки от строежа. 

За вас остава да изберете дизайна и да се насладите на процеса. 

Нашите качества

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

Над 20 години опит в строителството

Сертифициран член на Камарата на строителите

Използване на устойчиви методи и практики

Опитни професионалисти начело на всеки проект

Нашата мисия

Осъзнаваме нуждата от по-устойчиво бъдеще. Нашата цел е да станем една от „най-зелените“ строителни компании в България. Започнахме разработването на устойчиви и иновативни продукти, които целят да намалят въглеродният ни отпечатък и да предоставят една алтернатива на нашите клиенти. Също така чрез въвеждането на определени практики и методи целим създаването на кръгова икономика и преизползването на отпадъкът, който се генерира по време на строителство. С тези мерким целим, до 2024 г. да намалим с 30% въглеродните ни емисии.

Нашите контакти

свържете се с нас