Строим домове, не просто къщи

Кои сме ние

Воослей е строителнo-инвестиционна компания с фокус върху строителството на жилищни кооперации, хотели и къщи.  Нашият 20 годишен опит ни помогна да подберем истински професионалисти не само в строителството, но и в обслужването на клинети. Благодарение на добрата ни репутация, като надежден и коректен партньор, успяхме да изградим успешни сътрудничества с архитектурни бюра, дизайнерси студиа, подизпълнители и снабдители. Нашите високи стандарти към всяка една партньорска фирма, ни помогнаха да отсеем най-добрите и  заедно да изпълняваме всеки един проекти с висока ефективност, качество и професионализъм.

Какво правим

От проектиране и строителство до интериорен дизайн, ние сме тук, за да Ви помогнем с реализацията на Вашият проект. Разполагаме с екип от опитни и креативни архитекти, строители и дизайнери. Съобразно вашите изисквания и желания, нашият екип ще Ви предложи възможно най-доброто решение и изпълнение. Ние ще изпълним строителните работи по най-ефективният и прозрачен начин, придържайки се към времевият хоризонт, който сме поставили. Коректността и правилната комуникация с клиентите са в основата на нашата работа. Нашата мисия е да направим строителството на Вашият проект един плавен и предвидим процес. 

В какво вярваме

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Коректност

Професионализъм

Качество

Устойчивост

Нашата визия

Знаем колко изморително, объркващо и трудоемко може да бъде строителството. Нашата цел е да го направим по-лесно, по-предвидимо и по-приятно за Вас и Вашият екип. Това го постигаме чрез комплексната услуга, която предлагаме обхващата всеки един етап от строителството на Вашият проект. За да сме максимално прозрачни и отчетни,  внедрихме система за мениджмънт на проекти, чрез която ще можете да следите строителството на Вашият обект и да сте максимално информирани за състоянието и етапа на строителство. Всеки ден ще получавате обновена информаци  и отчетност чрез актуалнa информация за строежа. 

 

Нашите качества

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

20 години опит  в строителството 

Сертифициран член на Камарата на строителите

Използване на устойчиви методи и практики

Опитни професионалисти начело на всеки проект

Нашата мисия

Осъзнаваме нуждата от по-устойчиво бъдеще. Затова нашата цел е да станем една от „най-зелените“ строителни компании в България. Започнахме разработването на устойчиви и иновативни продукти, които целят да намалят въглеродният ни отпечатък и да предоставят една по-устойчива и качествена алтернатива на нашите клиенти. Също така чрез въвеждането на устойчиви практики и методи целим създаването на кръгова икономика и преизползването на отпадъкът, който се генерира по време на строителство. С тези мерким целим, до 2024 г. да намалим с 30% генерираният отпадък повереме на строителство.

Нашите контакти

свържете се с нас