Строим домове, не просто къщи

Кои сме ние

Воослей е строителнo-инвестиционна компания с фокус върху строителството на жилищни кооперации, хотели и къщи.  Нашият 20 годишен опит ни помогна да подберем истински професионалисти не само в строителството, но и в обслужването на клинети. Благодарение на добрата ни репутация, като надежден и коректен партньор, успяхме да изградим успешни сътрудничества с архитектурни бюра, дизайнерси студиа, подизпълнители и снабдители. 

Какво правим

От груб строеж до довършителни работи, ние сме тук, за да Ви помогнем с реализацията на Вашият проект. Разполагаме с екип от опитни кофражисти, арматуристи и майстори. Съобразно вашите изисквания и желания, нашият екип ще Ви предложи възможно най-доброто решение и изпълнение. 

Коректност

Професионализъм

Качество

Устойчивост

Нашата визия

Знаем колко изморително, объркващо и трудоемко може да бъде строителството. Нашата цел е да го направим по-лесно, по-предвидимо и по-приятно за Вас и Вашият екип. Това го постигаме чрез комплексната услуга, която предлагаме обхващата всеки един етап от строителството на Вашият проект.

 

Нашата мисия

Осъзнаваме нуждата от по-устойчиво бъдеще. Затова нашата цел е да станем една от „най-зелените“ строителни компании в България. Започнахме разработването на устойчиви и иновативни продукти, които целят да намалят въглеродният ни отпечатък и да предоставят една по-устойчива и качествена алтернатива на нашите клиенти.