Предимствата на инвестирането в ново жилище

Предимствата на инвестирането в ново жилище - Woosley.eu.

Инвестирането в недвижим имот е една от най-големите инвестиции, които прави средностатистическият човек. Поради тази причина, всеки аспект трябва да бъде внимателно обмислен. Първият въпрос, на който трябва да се отговори е дали да купим ново жилище или старо.В редовете долу ще представим някои от предимствата на новото жилище:

 

  • Ниска поддръжка и ремонт

Имотите ново строителство се нуждаят от по-малко поддръжка и ремонти в сравнение с по-старите имоти, което може да помогне за поддържането на ниски разходи. За разлика от имотите за препродажба, имотите ново строителство се предлагат с гаранция от строителя, която се изисква по закон. Обикновено гаранциите покриват материалите и изработката, както и всички системи (електрическа, водопроводна, отоплителна и климатична и др.) за период до две години.

 

Старото строителство рядко включва жилищна гаранция, освен ако такава не е била закупена от продавача. Въпреки това тези гаранции носят ограничения и не са толкова обширни, колкото гаранциите за недвижими имоти ново строителство.

 

Освен това имотите старо строителство, които са претърпели ремонт, може да не отговарят на съвременните строителни норми. Те може да са по-малко енергийно ефективни и да съдържат опасни строителни материали като азбест или оловна боя.

 

Вижте още: Съвети за закупуване на ново жилище

 

 

  • Персонализация и контрол на разходите

Ако купувате жилище в етап на предварително строителство, получавате допълнителното предимство, че можете да персонализирате жилището си според нуждите си. Очевидно предимство на покупката на имот на зеленос е, че можете да предвидите подова настилка, шкафове, осветление, водопроводни тръби и осветителни тела. Също така, бихте могли да правите интериорни промени със стените. Стига стените да не са носещи, бихте могли да направите всякакви промени при разположението им.

 

 

  • По-нови технологии

Новото строителство предлага по-добра конструкция и по-съвременни, по-дълготрайни строителни материали в сравнение със стари жилищни сгради. Изолационните технологии са много по-добри от тези в миналото и осигуряват по-добър комфорт и енергийна ефективност. Освен това, благодарение на напредъка в системите за отопление и климатизация, качеството на въздуха в помещенията е много по-добро.

 

Като цяло новопостроените жилищни сгради са по-енергийно ефективни, построени с нови технологии и изисквания.

 

Важно е да се отбележи, че инвестирането в недвижими имоти ново строителство е свързано със собствен набор от предизвикателства, като например справяне със забавяне на строителството и неочаквани разходи. Възможно е също така да се наложи внасянето на повече първоначално лично самоучастие – средства, но при всички случаи крайният резултат ще си заслужава.

Ние от Воослей сме строителна фирма с над 20 години опит вз3зесастроителство на еднофамилни и многофамилни жилища. Разгледайте последните ни проекти и може да се свържете с нас на телефон 0888792282 или се свържете с нас на Facebook страницата ни, или на имейл office@woosley.eu.

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp