Услуги

Строителство на еднофамилни жилищни сгради

Основният фокус на бизнеса е проектирането и строителството на къщи, както и инвестирането в жилищни кооперации. Благодарение на високите резултати, които постигаме от всеки проект, успяхме да се установим като една от водещите строителни фирми в гр. Разград. Цялостното разработване на проектите – от проектиране до изпълнение, ни позволява да оптимизираме вашият бюджет и да построим Вашата мечтана къща. В резултат на това фирмата е призната с многократни възлагани договори от многобройни клиенти от цялата страна. С общо над 100 построени къщи, нашият екип демонстрира изключителна способност да планира, проектира и изгражда на силно конкурентни пазари в цялата страна.

Довършителни работи

Това са онезе процеси, които се създават защитни, изолационни и декоративни покрития с цел да предотвратяване на атмосферни влияния. 

Довършителни работи,също така, дават облика на вашата къща и показват вашата креативност. Чрез цветове, настилки и декоративни елементи можете да изразите себе си и вашите виждания за интериор. 

Професионалният опит и високата квалификация на нашите служители, съвременно технологично оборудване, познаването на материалите и технологиите ни позволяват да завършваме къщите по възможно най-качественият начин.

Безопасност

Воослей разработи цялостна програма за безопасност чрез консултации с експерти по безопасността, застрахователни агенти и благодарение собствения ни опит от миналото. Тази програма е предназначена да защити всички наши служители, служителите на подизпълнителите, инспекторите, представителите на собствениците, посетителите на проекта и живущите в конкретният квартал.

Изключителни резултати по даден проект могат да бъдат постигнати само с отлични показатели за безопасност. Корпоративната политика за безопасност на Воослей осигурява обучение по безопасност и предотвратяване на инциденти, прилагани от всички служители, подизпълнители и посетители.

Нашият мениджър на проекти и мениджър за контрол на безопасността са напълно запознати Правилникът по безопасността на труда при строителните и монтажните работи издаден от министерството на труда и социалната политика. Нарушенията на безопасността няма да бъдат толерирани. Политиката „Безопасност на първо място“ винаги е стандартното изискване на Воослей по време на изпълнение на строителните работи. Нашият екип никога няма да жертва безопасността в името на печалбата.

Нашата фирма стана свидетел на огромни подобрения в качеството на работните машини и драстично намаляване на проишествията по време на работа, откакто увеличи мерките за безопасност на работното място. Имаме намаляване на броя на регистрираните случаи на наранявания и заболявания както и намаляване на случаите на първа помощ. Установихме, че този агресивен подход към безопасността е довел до следните видове подобрения:

Устойчиво развитие

Фирма Воослей внедрява нови и устойчиви методи на строителство в своята дейност. Планираме, проектираме и строим“зелени“ и устойчиви проекти за нашите възложители. Нашият ангажимент за подобряване околността и качеството на живот ни позволи да създадем осведоменост в общностите и организациите, в които служим. Стремим се да постигаме най-високите разултати в тази облас, за да повлияем положително на нашето общество.

Нашата философия е съсредоточена върху иновативен практически подход, при който насърчаваме активното участие и насърчаваме собствеността и сред всички членове на екипа. Ние смятаме, че резултатите, които постигаме за дължат на доброто ни сътрудничество с нашите възложители. Нашата цел е не само да постигнем крайната цел, но и да изпитаме удоволствие от работата заедно. Пътят, който е извървян до постигане на крайната цел трябва да е приятен за нашите възложители и техните екипи.