Най-важното, което трябва да знаете при строителството на нова къща - Woosley.eu

Най-важното, което трябва да знаете при строителството на нова къща

 

Строежът на собствен дом е специално и вълнуващо приключение. Макар и удовлетворяващ, строителният процес може да изглежда и като трудно препятствие. Разбира се, знаете, че искате да построите дома на мечтите си, но откъде изобщо да започнете? Ние сме тук, за да ви помогнем! Колкото по-подготвени сте, толкова по-лесен ще бъде процесът. 

 

От къде да започнете?

 

Определете бюджета си

Процесът на строителство на дом започва с определянето на думата „Б“, която всички толкова обичаме – бюджет. Можете да започнете, като се срещнете със строителния изпълнител и решите какво можете и какво не можете да си позволите. След като определите бюджета си, можете да продължите оттам. Никога не се знае, може да можете да си позволите по-голям дом, отколкото сте си мислили!

 

Закупуване на парцел

На първо място трябва да имате парче земя или парцел, на който да построите мечтаната къща. Това ще ви помогне да решите колко голям (или малък) план трябва да закупите. След като закупите земята, можете да започнете да подготвяте проекта на къщата.

Woosley - Строителство на къща

Можете да персонализирате плана си

Благодарение на опита на добрите строителни архитекти  можете да получите пълен спектър от възможности за промяна на дизайна. Те варират от увеличаване или намаляване на общата квадратура на проекта до промяна предназначението на отделните помещения. В зависимост от обхвата на промените могат да се направят редакции на съществуващия проект или да се наложи планът да бъде препроектиран.

 

Изберете местни експерти и проектанти, които могат да ви помогнат с тези редакции. Само не забравяйте да се уверите, че планът ви отговаря на изискванията на местните строителни норми.

 

Намиране на добра строителна фирма

Вероятно имате представа за перфектния си дом – еднофамилна къща. Предизвикателството сега е да намерите строител, който да възприеме тази визия и, най-важното, да я реализира. 

 

Ние от Воослей сме 100% ангажирани с вашето удовлетворение от покупката, както и с вашия успех в това, което със сигурност ще бъде едно от най-удовлетворяващите начинания в живота ви – това да построите къща, която ще превърнете в свой дом.

Ще се радваме да да Ви помогнем с Вашият проект! Обадете ни се на +359 888 792 282  или задайте въпросите си тук – office@woosley.eu.

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации