5 тенденции в интериорния дизайн през 2023 - Woosley

5 тенденции в интериорния дизайн през 2023

Дизайнът на дома става все по-важен. Независимо дали искате да направите основен ремонт, или просто искате бързо и лесно да освежите  дома си, вероятно сте прекарали известно време в търсене на идеи и вдъхновение в интернет. Харесваният дизайн, може да се окаже доста скъп. Ще Ви дадем някои идеи за интериорен дизайн, които можете да приложите във Вашият проект.

 

1.Максимално използване на естествената светлина

Максимално използване на естествената светлина -Woosley

Колкото повече знаем какво е полезно за функционирането на човека, толкова повече ще виждаме тези елементи в интериора – където е възможно. Естествената светлина е един от аспектите, които се увеличават в настоящите и предстоящите проекти. Подновява се фокусът върху максимизирането на естествената светлина с големи прозорци, бели и отразяващи повърхности. Естествена светлина може да подобри съня, фокуса и настроението ни. Освен това тя ни помага да произвеждаме витамин D, който през зимните месеци е силно необходим!

2. Цветни кухни

Цветни кухни

На собствениците на жилища им е омръзнала изцяло бялата кухня и плотове. Очаквайте да видите повече дървени шкафове или врати на шкафове, боядисани в топли или неутрални нюанси, както и плотове с алтернативни материали. 

 

Прочетете още: Любопитни факти за тенденциите в интериорния дизайн

 

3.Черни акценти 

Вътрешните и външните черни рамки на прозорците, черните лакирани входни врати и черните уреди – лъскави или матови – се очаква да станат все по-популярни през 2023 г. 

4.Дизайн вдъхновен от природата

Природата се движи вътре. Собствениците на жилища възприемат принципите на „естествения дизайн“, които включват повече натурални материали в интериора и максимизиране на слънчевата светлина, чистия въздух, растенията и други природни елементи в дома.

 

5.Работно място с усет 

Работно място с усет

Работното място, независимо дали е у дома или в офиса, е преосмислено. И все пак едва сега тези пространства се радват на  индивидуален дизайн. Офисът може да включва елементи, които правят работата по-удобна. От дизайна на мебелите до оформлението и вътрешната тревна площ, работното пространство може да бъде проектирано така, че да повишава производителността на служителитеА ако работите от вкъщи, това означава да настроите интериора точно според вашите нужди – височина на мачата, на стола, правилно осветление и т.н.

 

Със сигурност това са тенденции, които ще продължат и през 2023 г., а ние от Воослей си партнираме с екип от интериорни дизайнери, за да придадем завършеност на Вашият дом. Свържете се с нас!

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации