Защо интериорният дизайн е важен?

Защо интериорният дизайн е важен?

Ако все още не сте се замисляли за интериорен дизайн на вашето жилище, трябва да го направите. Наемането на интериорен декоратор е разумно решение, ако искате домът ви да има завършеност и да пленява с дизайн. Достатъчно е да имате идея за стил, който искате и интериорният дизайн ще развие концепцията

Днес ще ви представим основните причини, заради които си струва да работите с професионално студио за интериорен дизайн, което освен пари ще ви спести и време.

 

  1. Евтиното излиза винаги скъпо

Клише, но факт е познатият израз! Всеки от вас разполага с определен бюджет за обзавеждане на дома, декориране и всякакви други допълнителни работи. Често срещана практика е сами да правим нещата, от които не разбираме, например – боядисване, обзавеждане, декориране.

Накрая крайният резултат никога не ни удовлетворява, а причината често се крие в неразбирането и купуването на мебели, които не са съвместими с пространството или не използват пълният му потенциал.

В много от случаите интериорният дизайнер предоставя и чертежи на мебелите, които трябва да се изработят, което ще ви спести пари за проектиране.

  1. „Око за малките детайли”

Всички проблеми с дизайна ще бъдат забелязани още в началото и ще могат да се решат превантивно. Особено с осветлението и обзавеждането е добре да се направят преди началото на строителството. Ако например планирате да имате плаващ кухненски остров, ще трябва да предвидите осветление в центъра на помещението. Дизайнерът ще представи най-добре идеята ви, така че да се избегнат грешки.

  1. Бъдете уникални

Когато вземате решение да наемете интериорен дизайнер, понякога се страхувате, че домът ви ще изглежда като копие на стотици други домове. Въпреки че всеки интериорен дизайнер има определен стил на работа, вашето виждане е негов приоритет. Добрият дизайнер знае как да вземе огромния набор от ваши интереси, таланти и идеи и да ги превърне в нещо зашеметяващо.

За да можем да предадем една естетика и практичност на новото ви жилище, ние от Воослей, заедно с партньорите ни от Омега дизайн студио, предлагаме интериорен дизайн. За нас ще бъде удоволствие да работим заедно.

 

Свържете се с нас и заедно ще направим дома ви любим кът за вас и близките ви!

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации