покупка на апартамент

Защо да инвестирате в покупката на апартамент?

Инвестирането в покупката на апартамент е чудесен начин да планирате бъдещето си, без значение дали сте семейни или не.

Когато става въпрос за недвижими имоти, има два основни типа, в които може да се инвестира: еднофамилни и многофамилни. Ето няколко причини, поради които трябва да инвестирате в покупката на апартамент.

  1. Стойността на имота може да се увеличи с течение на времето

Една съществена причина да закупите апартамент е, че в бъдеще този дом ще бъде вид инвестиция. Апартаментът е дългосрочен актив, който ще увеличава стойността си с всяка една изминала година, тъй като пазара на имоти постоянно расте.

  1. Лична свобода

Тези от вас, които живеят под наем знаят, че свободата ви е ограничена и нямате пълен контрол, както бихте имали, ако живеехте в собствено жилище.

  1. Усещане за стабилност/постоянство на дома

„Моят дом е моята крепост” са го казали още древните римляни, но е общовалидно за всички ни и днес, но придобива истинския смисъл, когато живеем в собствен дом. Само тогава можем да усетим, че сме истински господари на дома си.

Все още нямате свое жилище?

Планирайте и инвестирайте в апартамент в нова сграда, тъй като това са средно по-евтини жилища от старото строителство. Плюсовете на новата сграда са много, като някои от тях са:

  • По-евтина цена на км2.
  • Без стари собственици и имотна история.
  • Комуникативно местоположение.
  • Модерна жилищна инсталация.
  • Бъдещ доход /актив.

Преди да вземете решение за покупка на жилище е необходимо да проучите добре инвеститора, като например завършва ли своите проекти.

Ние от Воослей имаме 20-годишен опит в проектирането и строителството на имоти в няколко града: гр. Разград, Шумен, Варна, Русе и всичките ни проекти са завършени.

Държим на стабилността и сигурността, затова предлагаме напълно прозрачни условия на своите клиенти, като ги подкрепяме във всеки от етапите на покупка.

Ако търсите бъдещият си дом, може да се свържете с нас за консултация и въпроси на тел:

+359 888 792 282 или чрез имейл: office@woosley.eu.

 

 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации