Интересни и функционални идеи за вашата къща - Woosley

Интересни и функционални идеи за вашата къща

Може би живеете в къщата си от години и най-накрая е време за обновяване. Или пък строите нова къща от нулата и искате да създадете нещо невероятно.

 

Каквато и да е причината, вие търсите идеи, които да направят вашето пространство забавно, функционално, ефективно и екологично. Но къде да потърсите тези идеи за интериорен дизайн за нови жилища? Можете да започнете да последвате в Instagram професионални фирми на жилищно строителство и интериорни дизайнери или просто да прочетете по-нататък.

 

  1. Парна баня

Тези душове имат не само ползи за здравето, като например помагат да се отпуснете, но и вероятно ще повишат стойността на дома ви. А и са изключително екологични. Докато типичните душове използват седем галона вода в минута, парните душове използват само един.

 

  1. Прозорци с противоударно покритие

Ако живеете в крайбрежен район, където ураганите са често срещани, такива прозорци се изискват по закон, но дори и за живеещите в други райони има много предимства от инсталирането на прозорци с клас на защита от удар, като например подобрена сигурност, намален шум и по-добра енергийна ефективност, което ги прави разумна инвестиция.

 

3.Кино на открито

Този вариант е чудесен, защото може да се направи по много евтин начин „Направи си сам“ (с помощта на проектор и обикновени седалки на открито, а защо не и барбарони).

 

  1. Тайна стая

Харесвате личното си пространство? Вместо врати, поръчайте да се изградят няколко рафта за книги, които се отварят, за да можете да преминавате от стая в стая.

 

  1. 5. Легло до прозореца

Какво по-хубаво от това да разполагате с легло непосредствено до  прозореца, където можете да се свиете с хубава книга и да прекарате деня в четене? Седалката на прозореца е полезно допълнение към всеки нов дом или проект за преустройство и може да помогне за скриване на складови помещения.

 

  1. 6. Подови отводнители

Добавянето на отводнителни тръби на пода на баните и пералните може да не е най-естетичното допълнение, но тъй като те могат да предотвратят наводнение на къщата при водопроводен проблем, си заслужава.

 

  1. 7. Рафтове на стълбището

Искате да използвате чудесен начин да оползотворите пространството, като същевременно добавите забавна и весела дизайнерска естетика към дома си? Тези рафтове са чудесно допълнение.

 

Това бяха идеите, които ще ви помогнат да разчупите дома си и да го направите практично място за уют.

Следете Блога на Воослей за още строителни и дизайн идеи за дома ви.

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации