5 причини да си построите собствен дом - Woosley.eu

5 причини да си построите собствен дом

Мечтали ли сте някога да построите свой собствен дом? Ето защо сте тук, нали? Искаме да ви представим 5 причини, поради които това е чудесна идея.

1) Можете да построите дома си според собствените си изисквания

За разлика от закупуването на вече готов дом, можете да построите свой собствен дом по точно определени изисквания и единственото нещо, което ви спира, е бюджетът ви. .

 

2) Не е необходимо да правите всичко сами

Хората си мислят, че когато строят собствен дом, трябва да направят по-голямата част от него сами, но това просто не е така. Можете да работите с местен строителен предприемач, който да се погрижи за 99% от работата вместо вас. Всичко, което трябва да направите, е да намерите доверен строителен инвеститор и да обсъдите идеите си с него.

 

3) По-скъпо е да се добавят допълнения към съществуващ имот

Обмисляте да закупите готов имот, но планирате да го разширите или да направите значителни промени, като например подово отопление? Това са чудесни идеи, които ще подобрят новия ви дом и дори ще увеличат стойността му, но ще бъде много по-рентабилно да направите това на етапа на проектиране на нов имот по поръчка, тъй като няма да променяте конструкцията. Проектирате го точно така, както го искате.

 

4) По-евтино от пазарната стойност

Друга причина да построите собствен дом е, че това е значително по-евтино от закупуването на готов дом. Средно спестявате 30% от пазарната стойност, което е фантастично, когато новият ви дом ще бъде проектиран така, че да отговаря точно на вашите нужди и предпочитания. По същество ще можете да построите дом, по-голям от този, който бихте намерили вече на пазара.

 

5) Увеличете печалбите си

Оставихме този въпрос за накрая, защото повечето хора, които построяват свой собствен дом, остават там завинаги, а защо не и вие? Той е построен точно според вашите нужди и предпочитания. Ако все пак се стремите в крайна сметка да продадете имота, обикновено можете да се радвате на 25% печалба от инвестицията си.

 

Ако обмисляте самостоятелно изграждане на дом, ние сме строителна фирма Воослей с над 20 години опит и с удоволствие ще обсъдим с вас вашите възможности, свържете се с нас.

 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации