5 причини да си купите апартамент - Воослей

5 причини да си купите апартамент

Търсенето в уебсайтовете на агенциите за недвижими имоти не винаги Ви дава възможност да сравните апартаменти и къщи. Често във филтрите за търсене трябва да изберете „апартамент“ или „жилище“.

Това често губи времето Ви с фалшиви обяви или високи пазарни цени на имотите, освен това имате и комисиона към брокери…защо да не спестите тези пари за бъдещият Ви дом директно от строителната фирма.

 

1.Първа стъпка по стълбата на недвижимите имоти

недвижим имот - строителна фирма Воослей

За всички, които търсят плюсовете на закупуване на апартамент, този тип недвижим имот предлага идеалното решение, което го прави идеален за тези, които нямат време да отделят време за поддръжка на външното пространство и просто търсят място, където да живеят удобно.

 

2.Лесна поддръжка

асансьор - строителство

Разходите за поддръжка могат да са значително по-ниски, особено ако се управляват професионално. В един жилищен блок обикновено се плаща годишна такса за обслужване, която покрива поддръжката на сградата и общите части. 

Ако нещо в апартамента Ви се обърка, може да отнеме седмици на майстора да се погрижи за него, но компаниите за управление разполагат със служители на повикване, които отстраняват повредите в рамките на часове.

 

3.Паркинг

Повечето апартаменти разполагат със специално място за паркиране в предната или задната част на блока. Често с охранителни камери, които осигуряват допълнителна сигурност и спокойствие.

Прочетете още: 8 съвета за инвестиране при покупка на нов апартамент

 

4.Ръст на цените

Ръст на цените на жилища

Ако търсите сигурен начин да увеличите инвестиционния си портфейл, помислете за пазара на недвижими имоти. 

Закупуването на апартамент често е добър вариант, тъй като той може да се продаде или отдаде по-лесно – той е популярен избор за купувачи, които купуват за първи път, двойки, млади професионалисти, малки семейства и инвеститори.

 

5.Устойчивост

Устойчивост - жилище апартамент

Устойчивостта се очаква от по-новите жилищни сгради и много предприемачи полагат усилия да отговорят на изискванията на своите обитатели за устойчив дизайн. 

Мерките за пестене на енергия, като например уреди и осветителни тела с енергиен клас, са един от начините, по които новите сгради могат да покажат своите екологични качества, също така повечето нови жилищни блокове включват енергийно ефективно осветление, слънчеви панели и др.

Ако сте прочели дотук, значи имате интерес от закупуването на недвижим имот – апартамент или къща. Ние от Воослей – строителна фира в гр. Разград ще Ви помогнем да реализирате плановете си за бъдещ дом.

Ако търсите да закупите апартамент на зелено, свържете се с нас и ще Ви консултираме за новите ни проекти.

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации