Строим домове, не просто къщи

Кои сме ние

Воослей е семейна строителна компания с основен фокус инвестиции в многофамилни жилищни сгради и строителство на еднофамилни жилищни сгради за частни инвеститори. 20 годишният ни показа, че когато става дума за покупка на апартамент или строителство на къща, клиентите търсят само и единствено най-доброто. Затова ние влагате ум и душа във всеки един проект. Само така можем да задоволим високите изисквания на нашите клиенти.

Какво правим

От проектиране и строителство до интериорен дизайн, ние сме тук, за да Ви построим дом. Благодарение на добрата ни репутация, като надеждна и коректна фирма, успяхме да изградим успешни сътрудничества с архитектурни бюра, дизайнерси студиа, подизпълнители и снабдители. Нашите високи стандарти към всяка една партньорска фирма, ни помогнаха да отсеем най-добрите и да работим с тях. Вследствие на това ние  успяваме да работим из цялата страна.

В какво вярваме

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Коректност

Професионализъм

Качество

Устойчивост

Нашата визия

Знаем колко изморително, объркващо и трудоемко може да бъде строителството на къща или покупката на апартамент. Нашата цел е да го направим по-лесно и по-приятно за Вас. Това става благодарение на цялостната услуга, която предлагаме – от проектиране до строителство и итериорен дизайн. Също така, ще получите достъп до апликацията ни за мениджмънт, откъдето ще можете да следите стпка по стъпка какво правим. Всеки ден ще получавате обновена информация и актуални снимки от строежа. 

За вас остава да изберете дизайна и да се насладите на процеса. 

Нашите качества

ЗАЩО ДА НИ ИЗБЕРЕТЕ

Над 20 години опит в строителството

Сертифициран член на Камарата на строителите

Използване на устойчиви методи и практики

Опитни професионалисти начело на всеки проект

Нашата мисия

Осъзнаваме нуждата от по-устойчиво бъдеще. Нашата цел е да станем една от „най-зелените“ строителни компании в България. Започнахме разработването на устойчиви и иновативни продукти, които целят да намалят въглеродният ни отпечатък и да предоставят една алтернатива на нашите клиенти. Също така чрез въвеждането на определени практики и методи целим създаването на кръгова икономика и преизползването на отпадъкът, който се генерира по време на строителство. С тези мерким целим, до 2024 г. да намалим с 30% въглеродните ни емисии.