Трите скъпоструващи грешки при покупка на ново строителство - Woosley.eu

Трите скъпоструващи грешки при покупка на ново строителство

Предстои Ви покупка на първо жилище и сте обмислили всичко – или поне така си мислите. Знаете точно от какво се нуждаете и какво искате да имате в дома си, но помислили ли сте за това какво не искате и от какво нямате нужда?

 

Лошото планиране и твърде малките бюджети могат да доведат до някои неразумни, неудобни и катастрофални грешки. Трябва да вземете предвид настоящия и бъдещия си начин на живот. Трябва да вземете предвид семейното планиране – Ще се разраства ли семейството Ви? 

 

 Не забравяйте да отделите време за срещи с професионалисти в бранша. Архитектите, инженерите и строителите са обучени да Ви помогнат да вземете оптимални решения. 

 

  • Лошо цялостно планиране

Когато проектирате собствения си дом, трябва да вземете предвид начина си на живот и навиците си. Колко дълго планирате да останете в този дом? Ще трябва ли да приспособите елементи за безопасност за вашите деца? Или може би ще трябва да помислите за нуждите си на по-късен етап от живота си, когато достигнете пенсионна възраст и след това? Мислете дългосрочно, за да видите къде ще бъдете и от какво ще се нуждаете в дома си.

 

2.Слабо осветени жилища

Осветителните тела и контактите трябва да са в изобилие. Както и прозорците. Прозорците трябва да са във всяка стая и да са възможно най-големи. Естествената светлина, когато е възможно, трябва да бъде основният източник на светлина. Помислете и за добавяне на покривни прозорци.

 

Прочетете още: Съвети за закупуване на ново жилище

 

3.Обърнете внимание на своята ОВК система

Лошото планиране тук може да доведе до проблеми с влагата и до появата на плесени. Това може да доведе до големи здравословни проблеми. Освен това трябва да се обърне специално внимание на размера на помещенията. Моделите, които са твърде малки, ще бъдат недостатъчно ефективни и няма да охлаждат и отопляват дома ви ефективно. Ще съжалявате за това, когато домът ви е твърде хладен през зимата и недостатъчно хладен през горещите летни месеци. Обратно, твърде големите помещения ще използват твърде много енергия.

 

Тези и много други грешки могат да Ви костват време и разходи, които не са във Ваша полза. 

Избегнете ги, като се консултирате със строителен инвеститор и научете всички детайли преди да предприемете най-важната крачка в живота си – покупка на ново жилище. 

Ние от Воослей сме строителна фирма в гр. Разград с дългогодишен опит на пазара на недвижими имоти. Строим нови жилищни кооперации, както и еднофамилни къщи. Contact us и ще обсъдим всички детайли! 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации