Строителство на къщи
Интериорен дизайн
previous arrow
next arrow
Slider

СТРОИМ ДОМОВЕ,

НЕ ПРОСТО КЪЩИ

Във Воослей вярваме, че има по-добър начин да се строи един дом – по-устойчив, по-модерен и по-ефективен. Ние сме изключително отдадени на строителството и нашата мисия е да го направим по-лесно и по-приятно за нашите клиенти. Нашият фокус е върху строителството на еднофамилни и многофамилни жилищни сгради. Знаем, че изграждането на дом е дългогодишна мечта и цел за нашите клиенти, затова се отнасяме с изключително внимание към всеки един детайл.

Строителство на еднофамилни жилищни сгради

Строителство на многофамилни жилищни сгради

Интериорен дизайн

Довършителни работи

Строителство на къщи

Над 20000 м2 разгъната застроена площ

Строителството на къща е важна крачка за всеки. От проектирането до самото строителство, ние ще Ви помогнем да построите своят мечтан дом. Нашите служители са максимално сработени помежду си, което гарантиране качествено и срочно изпълнение. За да Ви улесним максимално, разполагаме с всички бригади и специалисти, които са Ви необходими, за да завършите вашата къща – груб строеж, ВиК, довършителни работи и ел.инсталации. Благодарение на добрата ни репутация, успяхме да изградим трайни партньорства със снабдители, подизпълнители и бригади из цялата страна. Разработили сме стандартизирани операции и изисквания, което гарантира качество на строителството. Благодарение на тази мрежа от партньорства и практики работим из цялата страна.

Строителство на жилищни кооперации

Гарантирано качество на строителство

Във „Воослей“ проектираме, инвестираме и изграждаме жилищни сгради, административни центрове и частни домове. Наша отговорност е да дадем на клиента дом, който е построен в здравословна среда и се използва с удоволствие и комфорт. Имот, който ще бъде естетически издържан и модерен във времето. Имот, в който сметките ще са ниски и пазарната му стойност ще расте. Използваме само доказани във времето суровини и материали, за да сме сигурни в качеството.

 

Интериорен дизайн

Всеки човек мечтае да притежава своя собствена къща или апартамент, но рядко се замисля, колко е важен интериора. Има хора, които искат да украсят и оцветят дома си и това е възможно само с помощта на интериорни дизайнери. Само интериорните дизайнери могат да направят интериора на дома забележителен, тъй като те притежават нужната креативност, техническо ноу-хау, професионални и индустриални умения в областта на пространството, строителството, архитектурата и начинът на живот.

 

Довършителни работи

Можем да завършим всяка сграда до най-малкият детайл – от изолация, шпакловане, поставяне на теракота, фаянс, финни плочки, паркет, ламинат, декоративна мазилка, боядисване, поставяне на тапети, детайли по тавана и др.

Доверете ни се и ние ще създадем чудесна атмосфера във всички части на дома Ви – както на закрито, така и на открито. Екипът ни от архитекти, дизайнери и изпълнители работи в пълен синхрон, така че след приключване на проекта вие да останете повече от доволни от крайния резултат.

Вярваме, че в най-малките детайли има много чар и затова се стремим да дадем на нашите клиенти най-високо качество и красота – от идейния етап на проекта до напълно завършения дизайн.

Contact us