Защо е добре да се купува от строителен инвеститор?

Защо е добре да се купува от строителен инвеститор?

 Все повече хора предпочитат да купят апартамент директно от строителя, вместо да живеят във вече обитавано жилище.

 Недостатъците на вече пострoеното преди години жилище не са малко, но най-вече изпъкват следите от износени мебели, изцапани и захабени стени, отпечатъци от детски ръце и още несъвършенства, с които като нов всеки нов купувач ще се сблъска.

Старите жилища се нуждаят от ремонтни дейности, не са енергийно ефективни и често не са функционални. 

Причината повечето хора да търсят ново жилищно строителство е именно, за да спестят разходи за отопление, изолация,  ремонти и преустройство.

Новото жилищно строителство предлага удобство и комфорт с много по-ниски разходи.Страхотна инвестиция по време на инфлация

В условия на инфлация инвестицията в жилище е по-добрият избор. Защо това е така?

През последната година и половина икономическата криза се задълбочи и спестените средства на много хора намаляха. Един от начините тези средства да не бъдат изядено от инфлацията е те да бъдат вложени в недвижим имот. Това ясно се видя и в гр. Разград, където цените на имотите нараснаха с 30-40% по време на инфлация.

Статистиката сочи, че повечето хора предпочитат да си закупят жилище “на зелено” или току-що построено от строителния инвеститор, вместо от продавач или чрез посредници.

Към момента цените на пазара са такива, че ако работим с брокерска агенция или независим консултант – брокер, то комисионната ни към него би била не по-малко от 3%. 

При покупката на апартамент директно от строителя няма комисионна, по-лесна и бърза е процедурата по кандидатстване за ново жилище, и цените на имотите са по-изгодни спрямо пазара.

 

Предимствата на закупуване на ново жилище от строителя

  • Без такси за комисионни за брокер
  • 100% прозрачни условия
  • По-ниска цена за кв.м. при строеж на сградата
  • Посредничество при кандидатстване за ипотечен кредит
  • Възможност за преустройство 
  • Сигурност при подписване на предварителен договор.

 

Това са част от ползите да се доверите на строителна фирма по пътя на бъдещия си дом, ние от строителна фирма Воослей ще Ви подкрепим и ще Ви предложим най-изгодна цена за жилище. 

При нас няма дълъг административен процес при одобрение, липсва комисионна, допълнителни такси, както и тежести на имотите. 

Ние предлагаме ново жилищно строителство на територията и областта на гр. Разград и ще улесним процеса на покупката Ви. 

За всякакви въпроси сме насреща да Ви отговорим. Свържете се с нас и ще обсъдим възможностите.

 

Facebook
LinkedIn
Email
Twitter
Telegram
WhatsApp

Разледайте и другите ни публикации